Почетна

ForDailyMedicine.com – доверлива онлајн аптека

Ние сме овластена, добро препознатлива и доверлива онлајн продавница за генерички лекови. Нашата онлајн аптека нуди висококвалитетни лекови по пристапни цени. 

Без оглед на вашата здравствена состојба – паразитски инфекции со кружни црви, варење, гадење, еректилна дисфункција или треба да растете долги трепки, имаме лекови за сите. 

Каде живееш не е важно. Ние ќе ги опслужиме вашите медицински потреби доколку живеете во САД, Обединетото Кралство, Австралија или кој било дел од светот. 

Еве ги првите пет причини зошто мора да ги нарачате вашите лекови кај нас:

  • Најдобри цени за генеричките лекови
  • 24*7 грижа за клиентите од светска класа
  • Безбедно, безбедно и приватно пакување
  • Навремена испорака до вашиот дом во САД, ОК итн
  • Редовни попусти и понуди

Трендирање: Цензура 100, Видалиста 10, Цензура 200, Асталин HFA инхалатор 100

Најпродавани

Мобилен телефон батерии

Купувајте од Salts

албендазол, Биматопрост, Дапоксетин, Домперидон, Финастерид, Ивермектин, Салбутамол, Силденафил, Тадалафил, Варденафил

Купувајте по производител

Абот здравство, Ајанта Фарма, Баер Шеринг Фарма, Кадила Фармацеутикалс, Centurion лаборатории, Ципла, Fortune Healthcare, GSK, Janssen Pharmaceuticals, Lotus Biotech Ltd, Лупин, Сонцето фарма, Лекови за изгрејсонце

Список на сите лекови

АцилокАцилок 150 мгАцилок 300 мгАерокортАерокорт инхалатор 50 mcg + 50 mcgAerocort Rotacaps 100 +100 McgАркамин 100 McgАсталин HFA инхалатор 100 Mcg (200 mdi)

Баноцид Форте 100 мгBigfun Jelly 100 mgБигомет 500 мгБимадеј 3 млБимат 0.03% w/vКапки за очи Bimat LSКапки за очи Bimat LS TMBimat-T капки за очи

 Careprost 3 ml. од 0.03%Каверта 100 мгЦебис 20 мгCenforceCenforce 100 mgCenforce 120 mgCenforce 150 mgCenforce 200 mgCenforce 25 mgCenforce 50 mgCenforce D 100+60 mgCenforce Professional 100 mgCenforce Soft 100 mgCernos Гел 1% w/wЦиплактин 4 мг

 Ериакта 100 мг

 Филагра орален желе 100 мгФилденаФилдена 100 мгФилдена 120 мгФилдена 150 мгФилдена 25 мгФилдена 50 мгФилдена таблета за џвакање 100 мгФилдена Супер активнаФилдена ХХХ 100 мгФинпеција 1 мгФоракорт инхалатор 6/200 Mcg

 ИвекопИвекоп 12 мгIvecop таблета од 3 mgИвекоп 6 мгIverkind 12 таблет DT

 КамаграКамагра таблета за џвакањеЗлато Камагра 100 мгКамагра орална желеКамагра орален желе Rx 100 mgТаб Камагра 100 мгкристаKrrista Power 40+60 MgКриста Стронг 20 + 60 мг

 ЛевитраЛевитра 20 мгЛевитра 40 мгЛевитра 60 мгЛовегра 100 мг

МалеграМалегра 100 мгМалегра 120 мгМалегра 200 мгМалегра орален желеМебекс 100 мг

 Низонид 500 mg

P-Force Fort 150 mgПентиди 400 мгФалусовата моќФалус моќност 110 mgФалус моќност 160 mgФалус моќност 210 mgПроскалпин 1 мг

Ретино А кремРетино А крем 0.025% (20 гр.)Ретино А крем 0.05% (20 гр.)

 Силагра 100 мгСилдалист Таблета (100+20) mgСухаграСухагра 100 мгСухагра 25 мгСупер КамаграСупер Криста 40+60 мгSuper P-Force 100 mgСупер Тадарис 20 мг

Тада 20 мгТадаципТадацип 10 mg таблетаТадацип 20 мгТадагра 40 мгТадагра 60 мгТадалистаТадалиста 40 мгТадалиста 60 мгТадалиста Супер Активен 20 mgТадарисеТадарис 10 мгТадарис 20 мгТадарис 5 мгТадарис 60 мгТадарисе орален желеTadarise PRO 20 mgTadarise Pro 40 mgТантра 5 гр

Венторлин CFC бесплатен инхалатор 100 Mcg/18 MgВидалистаВидалиста 10 мгВидалиста 20 мгВидалиста 40 мгВидалиста 5 мгВидалиста 60 мгВидалиста црна 80 мгВидалиста КТ 20 мгVidalista Professional 20 mgВигораВигора 100 мгОрален желе Vigora 100 mgВилитраВилитра 20 мгВилитра 40 мгВилитра 60 mgВиталитеј 50 мгВомистоп 10 mg

 Зентел 400 мг